kan ik whatsapp installeren op een lg gc900 zonder android?

mijn zoontje heeft een lg gc900, maar ik wil hem whatsapp installeren. Heeft geen android. Kan dit via computer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee , alles wat je wilt installeren moet via je mobiel ; Android Market of een andere store die je hebt , het kan volgensmij niet met de computer.

Dit moet inderdaad via je telefoon. Android, Apple en Nokia hebben hun eigen store. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe dit met LG zit. Via je computer kan het sowieso niet.

ja je kan er whatsapp opzetten via pc, voor lg is er geen store , gewoon met jar en jad bestanden werken kan. als het goed is werkt deze op uw zoontjes LG gc900: http://gallery.mobile9.com/f/1803721/?ref=2206 zet even op sd card start hem in de telefoon en hij word geinstalleerd

Nee dat kan helaas niet enige optie is een custom ROM te flashen of een telefoon kopen. Toegevoegd na 21 seconden: *Andere Telefoon*

Bronnen:
je moeder

ja kan het ook via je telefoon op internet daar typ je in op google whatsapp downloaden en dan ga je naar de site en dan kan je het downloaden. dit heb ik ook gedaan met mijn samsung galaxy ace. ja kan ook miss op google (op je telefoon) intypen android downloaden. misschien lukt dat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100