hoe kom ik van mijn abonnement af?

Ik heb een jaar geleden een 2-jarig abonnement afgesloten bij telfort, maar wil nu een abonnement afsluiten voor 2 jaar waarbij een gratis samsung galaxy zit. Is het mogelijk om het huidige abonnement om te zetten of op de een of andere manier helemaal op te zeggen zonder al te veel kosten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Luigi; Aangezien je een contract voor twee jaar hebt getekend denk ik niet dat je zomaar zonder veel kosten en/of moeite kunt opzeggen.

Bij het afsluiten van je abonnement heb je getekend voor 2 jaar. Je kan hier niet onderuit tenzij de afgesproken diensten niet aan worden nageleefd. Dit is bijna de enige reden om er onderuit te komen. Bij sommige providers kun je de maanden afkopen. Dit is in de regen gewoon het aantal maanden nog te gaan x het maandbedrag. Het enige voordeel van deze regel is dat je dan zeker weet dat je abonnement automatisch stopt. Mocht je een ander abonnement afsluiten bij een endere provider vergeet dan niet je oude op te zeggen. je abonnement loopt altijd stilzwijgend door.

Resterende 12 maanden afkopen. Dit kan bij -volgens mij- elke provider. Dus als je een abbo van € 20,- per maand hebt, kost dit je dus € 240,- met het risico dat er volgend jaar een nog 'coolere' gsm op de markt is en dat je dan wéér de boel moet afkopen. Leg gewoon een honderd euro toe en sluit voor een jaar af. Gratis is dus niet altijd gratis...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100