Abonnement afsluiten voor iemand anders.

Is het toegestaan om voor iemand anders, in dit geval mijn eigen vrouw, een telefoonabonnement te verlengen/opnieuw af te sluiten bij tmobile zonder dat ze daar uiteraard zelf bij is ? Doordeweeks is ze meestel net na sluitingstijd thuis, en op zaterdag altijd werken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zal dan op jouw naam moeten staan, het maakt de telefoon provider niets uit hoeveel abonnementen jij hebt, al wil je er 10.

Het abonnement loopt al? Is voor mij alweer even geleden, maar een paar jaar terug zou ze het volgende moeten doen; Een machtiging afgeven (met kopie paspoort) dat jij het mag verlengen. Jij krijgt dan het nieuwe contract mee naar huis, wat zij moet ondertekenen. Binnen een bepaalde tijd (2 dagen?) moet het contract weer terug zijn in de winkel. Maar misschien is het voor jullie makkelijker om het via internet te doen? Dan is het een kwestie van contract printen, kopietjes van id en pinpas maken, opsturen, klaar! Mijn antwoord over verlengen in de winkel zou niet meer kunnen kloppen, omdat dit misschien per winkel/provider verschilt. Het is ongeveer 8 jaar geleden, bij belcompany met hi abonnement geweest. Even bellen met de betreffende winkel lijkt me het makkelijkst!!

Bronnen:
mijnervaring

Nee mag niet of ze moet jou als vertegenwoordiger benoemen in een contract

Als ik mijn telefoonabonnement verleng, dan gaat dat gewoon telefonisch. Al mijn gegevens hebben ze natuurlijk al, omdat het om een verlenging gaat. Je krijgt dan het contract gewoon thuis gestuurd. Kan je trouwens ook geen nieuwe contracten afsluiten via internet? Dat je gewoon een kopie van je paspoort mailt?

Je vrouw kan ook gewoon op de site van t-mobile een abonnement verlengen of opnieuw afsluiten. Dat kan 24 uur per dag ...

Bronnen:
www.t-mobile.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100