Waarom moet een sporter b.v. een voetballer zoveel geld krijgen?

Er zijn heel veel mensen die veel meer moeten doen voor hun geld. zwaarder lichamelijk werk of langer er voor naar school gegaan zijn. toch verdienen die vaak stukken minder dan sporters. Waarom is dat nodig?? (en dan bedoel ik sporters over de hele wereld.!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat mensen als ze eenmaal met hun kop op tv verschijnen een ander aanzien toebedeeld krijgen , en anderen menen daar meer voor te moeten betalen. ( Tokkies )

Simpel; vraag en aanbod. Topsporters zijn er niet zo veel, dus die ene kan vragen wat hij/zij wil. Ondanks dat sommige natuurlijk absurd hoge bedragen verdienen dien je wel rekening te houden dat topsport niet een 9 tot 5 baan is. Een echte topsporter is dat 24/7. Met alles wat hij/zij doet moet rekening gehouden worden met het topsport bestaan. Dat is niet te vergelijken met een kantoor baan.

het ligt er aan of hij/zij goed is, als hij/zij goed is, willen mensen er veel geld voor betalen. dat komt omdat ze diegene dan graag in hun team willen hebben. en dan moeten ze er wel een beetje goed bedrag voor betalen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100