wat zijn nou leuke sporten om te proberen?

of hobby's of andere leuke (sportieve) activiteiten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kitesurfen. Erg sportief & leuk. Wel wat riskant. Maar je wordt er absurd fit van

seks met een vreemde.!!!! vooral als je iemand van straat plukt in rotterdam of utrecht!

teokwondo leuke vechtsport kan kiezen om veilig te vechten of bezeren zelf zit ik bij het veilige dan vecht je wel maar dan met een zacht pantser maar zelf heb ik wel mijn pols zwaar gekneust

Klootschieten zou ik eens proberen. Verveelt mij nog steeds niet......

Aquarobic.

Motorcross, motorspeedway, motorvoetbal, kortom alles wat met motoren te maken heeft. Het kost een flinke duit maar dan heb je ook wat.

Wielrennen natuurlijk!! Echt een prachtsport! Of mountainbiken, of gezellig fietsen door het bos en de natuur verkennen. Fietsen kan ook erg mooi zijn als je gewoon even alleen wilt zijn. Of even lekker een muziekje in doet(= Als je meer van denksporten houd kan ik je gaan aanraden om te gaan schaken, dammen etc. Maar ik heb zo'n idee dat je dat niet precies bedoelde. Ik vind fitness ook leuk om te doen. Hoewel het officieel geen sport is, maar je bent wel sportief bezig, daarom noem ik het toch even. Echt een aanrader! Maar, ga niet alleen. Dan is fitness niet leuk. Je moet gewoon gezellig samen gaan. Wat ik vroeger ook altijd mooi vond om te doen is zwemmen. Lekker in het water duiken en lekker zwemmen. Het nadeel is alleen dat je wel altijd naar een zwembad moet, in tegenstelling tot wielrennen wanneer je gewoon je fiets kunt pakken en je neus achter na kunt fietsen! Dan heb je nog teamsporten. Dan heb je alleen wel het nadeel dat als je team saai is de rest van de sport het meestal ook gelijk is.. Menig mens vind Voetbal een mooie sport. Ik echter niet, maar wil het toch even genoemd hebben. Basketbal vind ik zelf ook mooi. Volleybal kun je ook wel eens proberen. En dan nog een specifieke sport voor in de slaapkamer* en als je dat allemaal ook niks vind.. tja, dan weet ik het ook niet meer! Waar ik overigens niet zo'n fan van ben maar toch het proberen waard kan zijn is atletiek. Hardlopen, over van die paaltjes springen, discuswerpen en noem maar op. Maar het allermooiste vind ik nog de allerlaatste en allereerste suggestie;) *kan uiteraard ook wel op andere plekken, maar zo weet je wat ik bedoel;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100