Waar moet ik deze vakantie met mijn 6 jarige dochter naar toe (uitje)?

We gaan niet weg deze vakantie, maar willen we dagtochtjes maken. Wat is leuk voor mijn dochter om te bezoeken, iets wat echt indruk gaat maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn zoveel leuke dingen te doen :) een zes jarig kinderhand is snel gevuld! Je zou een paar daagjes weg kunnen naar Marveld in Groenlo (bungalows) daar komen wij net weg, die van ons vond het daar GEWELDIG! Als het regent: Oranje stad speelstad PIPO dorp is ook aan te raden. Het lijkt er allemaal wat ouderwets, maar voor de kinderen is het geweldig! Toverland zit bij jullie in de buurt, daar vond onze kleine man het ook erg goed vertoeven (vorig jaar dan). Dan heb je nog de Plopsa kinderspeelparken, persoonlijk niet mijn favoriet, maar het werkt wel :) Nog een stukje verder is een hele mooie Dierentuin in Emmen, deze is ook erg aan te raden. Je zou ook eens bij jullie in de buurt een bootje kunnen huren en lekker een dagje varen! Succes! ps een kinderhand is snel gevuld :D

Kinderen van die leeftijd willen van alles 'doen'. Je kunt naar het openluchtmuseum in Arnhem gaan. Dat is zowel voor jullie als voor je dochtertje leuk. Het is lekker buiten en ze hebben altijd leuke activiteiten voor de kinderen, zoals ambachtelijke worstebroodjes bakken. Ook een dierentuin doet het altijd goed. Dolfinarium. Kinderboerderij en gewoon lekker naar een grote speeltuin.

Voor een 6 jarige is het al snel goed. Ik zou de exclusieve uitjes bewaren voor als ze iets ouder is. Zand en water is wat die kleintjes willen. Pas de locatie aan aan wat je zelf leuk vind, die kleine maakt het niets uit.

Speelland (beekse bergen) is voor deze leeftijd enorm leuk, kijk even op hun site!

Ja je kan heel veel doen.. Maar voor haar is het misschien ook leuk om ergens te zwemmen bijvoorbeeld in een zwemparadijs daar is het mooi en kan je leuke foto's maken. Maar ze vinden het hartstikke leuk als ze ergens kunnen klimmen en klauteren.

Ik weet niet waar je woont, maar Dippie Doe in Best ( Nederland ) is enorm leuk. Neem maar eens een kijkje op hun site

Bronnen:
dippiedoe.nl

De meeste kinderen zijn ook gek op dieren, een dierentuin of kinderboerderij is altijd leuk.

Er zijn in Nederland een aantal speelbossen waar je lekker met takken kunt slepen, soms fikkie kunt stoken (onder begeleiding) en kunt modderen. Hieronder een linkje naar het overzicht van Staatsbosbeheer.

Bronnen:
http://www.staatsbosbeheer.nl/zoekresultat...

het strand blijft altijd een topper

Als je dochtertje gek is op Kabouter Plop of iets anders uit de stal van 'Studio100' dan zou je naar Plospaland in de Panne (B) kunnen rijden. Wij wonen zelf in het noorden van Nederland en we zijn onlangs met de kleine meid van twee naar Plopsa indoor in Coevorden geweest; Amber heeft het er nog steeds over. Schrik niet van de prijzen, maar de indruk is redelijk onbetaalbaar te noemen.

Bronnen:
www.plopsa.be

Op deze site staan wat ideeen , Middeleeuws dorp bij Eindhoven ook leuk misschien, en de Efteling, Beekse bergen Toegevoegd na 22 minuten: En houd er rekening mee dat je wel eens n onverwacht antwoord kan krijgen als je op het eind van de vakantie vraagt wat nu het leukste was. Kan goed zijn, dat dat niet dat dure pretpark was, maar de speeltuin in de buurt met pannenkoekbakken toe

Bronnen:
http://www.uitmetkinderen.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100