Hoe maak ik een wedstrijd schema voor sportdag?

Morgen heb ik een sportdag. Wij hebben in totaal 16 teams en 10 spellen. Alle teams moeten elke spel een x gespeeld worden. Kan iemand hier een schema voor maken? Ik kom hier echtniet uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ga het schema niet voor je maken, maar doe het zo: X Spel 1 Spel 2 Spel 3 Enz. Totaal Team 1 uitslag uitslag uitslag uitslag Team 2 '' '' '' '' Team 3 Enz. Schrijf de uitslagen in de desbetreffende vakjes. Tel die bijelkaar op en je hebt de winnaar. Toegevoegd na 41 seconden: Lay-out een beetje scheef gaan staan, maar je snapt denk ik de bedoeling wel.

Hangt ervan af of je die spellen tegen elkaar speelt (vb. voetbal, handbal, trefbal) of dat een spel maar gespeeld wordt door één team tegelijkertijd (vb. hindernisbaan) Als je nou op me post reageert en zegt hoe dat zit zijn wel al een stap verder. Maar in principe is het zo. Speelt maar één team een bepaald spel dan is het schema simpel. team 1 doet spel 1 t/m team 10 dat spel 10 doet. team 11 t/m 16 hebben dan pauze. vervolgens wis je die pauzes af, maar wel zo dat een team niet 6 pauzes achter elkaar heeft. Als teams tegen elkaar spelen dan doe je het zo: team 1 tegen team 2 doet spel 1. dit zo door tot team 15 en 16 die spel 8 doen. vervolgens, in de volgende ronde schuif je elk team door. team 15 bijvoorbeeld naar spel 9 en team 16 naar spel 1. Toegevoegd na 45 seconden: wis = wissel

Je maakt twee grote groepen van de subgroepjes en die gaan tegendraads tegen elkaar in. Soort twee halve circels. Zo moeten ze allemaal een keer tegenelkaar. 16-10 = 6 x pauze inplannen.

Ik heb onderstaand schema gemaakt, scores heb ik echter geen rekening mee gehouden, maar dat is ook meer iets voor de leiding die het spel begeleidt. Toegevoegd na 38 seconden: Hmm GV voegt dat niet toe, dan mail ik het je.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100