Wat gebeurt er als je 2 "Three of a kind"'s hebt bij poker?

Waar staat dit in hoe goed welke hand is? Is een 6 kaarten Straight beter dan 5? Dit zelfde voor Straight Flush of gewone Flush, is je hand beter met meer kaarten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het gaat om wat de maximale waarde is van de 5 hoogste kaarten. Heb jij bijvoorbeeld een 6 en een 7 in de hand en er verschijnt in het midden van het veld nog 2 zessen en 2 zevens, dan maak je een full house van 3 zevens en 2 zessen. Snap je? :P Toegevoegd na 2 minuten: Hetzelfde gaat op voor een straight en een flush. De 5 hoogste kaarten in die straight / flush maken de beste hand. Het is simpelweg niet mogelijk om een straight / flush te maken van meer dan 5 kaarten omdat het spelletje nou eenmaal niet zo werkt! De 5 hoogste kaarten tellen.

Bronnen:
http://www.pokeruitleg.nl/poker_uitleg/combinaties

De hoogste waarde wint. Twee keer '"three of a kind" in één hand kan niet met vijf kaarten.

De hoogste kaart in de combinatie is bepalend als 2 mensen een three of a kind spelen. Volgens mij bestaat een flush altijd uit 5 kaarten. Heb je 6 opeenvolgende kaarten, dan kun je kiezen of je de hoogste of laagste vijf speelt. Denk je te kunnen winnen met de laagste vijf, dan kun je de hoge kaart houden voor de volgende ronde.

Bronnen:
http://www.hetpokerspel.nl/spelregels.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100