ik werk op kinderopvang, moet een paar activiteiten organiseren wat ze kunnen doen in 30 min. 0-4 jaar, iemand leuke ideen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onze kleinzoon van 3 had vorige week een hardloop wedstrijd met een paar simpele doe dingen onderweg. Over een bankje lopen, door ringen heen, een glijbaan enz. Prachtig was het en het werdt ook nog gesponserd door de familie, vrienden en kennissen. Van de opbrengst schaffen ze nieuw speelgoed aan.

stoelendans! op kinderliedjes-muziek. dan is 30 minuten misschien wat lang... knoop je er liedjes zingen aan vast. voor je het weet is het half uur om.

Mijn vrouw werkt ook in de kinderopvang en kom daar zeer regelmatig. Deze kinderen kunnen al heel veel in 30 minuten en daar hoef je niets voor te organiseren !! ; Kast met speelgoed leeggooien, afhankelijk van de grootte van de groep maar zeker samen 10-15 luiers vullen, schreeuwen en huilen boven acceptabele ''arbo richtlijn'' waardoor sluiting door GGD dreigt. Tegenwoordig worden er ook warme maaltijden verzorgd !. Is prachtig met 15 kinderen. Binnen 1 minuut kun je een complete was draaien ! Veel plezier !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100