Waar kan je de podcast hardloop lessen van Evy Gruyaert downloaden?

Ik heb gehoord dat dit een goede manier is om te leren hardlopen. Echter alle links die ik vind via google werken inmiddels niet meer. Graag een betrouwbare site waar ik niet eerst lid van hoef te worden of voor moet betalen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stuur mij even een PB'tje. Online zijn ze niet meer te vinden, maar ik heb ze nog op mijn pc staan, zowel de 1-5 km als de 5-10 km.

De Start to Run Podcast van Evy Gruyaert is door Eén van het net gehaald. Er zijn echter nog heel wat mensen op zoek naar deze podcast. Belgische blogger Tijs was zo vriendelijk om deze podcasts op zijn blog te plaatsen. Omdat hij er zeker van wou zijn dat hij niets illegaals deed heeft hij gemaild naar Eén. Deze mails kun je lezen op zijn blog. Daar is de volgende tekst doorgestreept: Start To Run Podcast (0-5km) op itunes: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=283680361 Start To Run Podcast (5-10km) op itunes: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=283680373 I-tunes zeg vervolgens: het artikel dat u hebt aangevraagd is momenteel niet beschikbaar in Nederlandse winkes. Dus ik ben bang dat ze gewoon helemaal verdwenen zijn.

http://evy.start-to-run-mp3.com/ Toegevoegd na 13 uur: http://thepiratebay.org/torrent/4468363/Vlaanderen_Sportland_-_Start_to_run_(1_-_5_km__amp__5_-_10_km)

Zoek met bijvoorbeeld binsearch op "coursepleasure.part.nzb" Dit is een post van 218 dagen oud, maar met een payserver is deze nog te downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100