Moet je op badkledingdag ook verplicht een badjas huren als je 3 grote handdoeken bij hebt die je dicht om je heen kan slaan?

Ik heb een cadeaubon gekregen en wil graag naar de sauna, maar het huren van die badjas zou het voor mij net iets te duur maken (Zit in wsnp) en ik heb er zelf geen. Vind huren ook onhygienisch. Wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik wilde dit als antwoord geven. Verkeerde knopje. Ik ben zelf bij diverse sauna’s geweest badjes was alleen verplicht in het restaurant of rustruimte maar niet tijdens de badkleding dag.Zelf heb ik geen probleem met huren. Je krijgt een schone direct uit de wasserij en bij inleveren gaan ze direct in de vuile was zak.Doen ze dat niet en er komt controle zijn ze echt de sigaar. Die boetes in NL zijn niet mals. (Of mogelijk wordt de tent gesloten)Maar als je dat niet prettig vind dan doe je het niet. Misschien merkt niemand het als jij een handdoek omwikkeld.Als ze vragen "wilt u een badjas huren?" Zeg he gewoon dat je die zelf bij je hebt. Ze gaan echt niet in je tas kijken. (Mag ook niet, behalve als jij dat goed vind EN als het vooraf staat aangegeven)Andere optie. Koop zelf een badjes. €12, 99 bij Zeeman en ik geloof dat Action ze zelfs voor €9 heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100