kun je bij een schietclub gewoon als geen lid komen schieten,net als een 1 head karten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt 3 keer komen als introducé, je mag dan de schietbaan op onder deskundige begeleiding en mag schieten met karabijn, pistool of revolver. Na 3 keer als introducé geweest te zijn, moet je besluiten om wel of niet het lidmaatschap aan te vragen. Dit is bij S.V.Duel,maar of dit ook voor andere schietverenigingen geldt zou je zelf even moeten nakijken.

Soms heeft een schietvereniging een open dag, waar je ook een beetje mag proberen met bepaalde pistolen en geweren. Ik ben eens op de open dag van deze mensen in Hoogeveen geweest: http://www.schietsportverenigingdevrijheid.nl/index.php Ik weet niet waar je info over open dagen kan vinden, staat misschien wel op de site van een schietvereniging bij jou in de buurt.

Nee, dat is in principe niet mogelijk. Zoals in de andere antwoorden al geschreven, kun je wel als introducé en aantal keer meeschieten. Introducées dienen echter wel bij de KNSA te worden aangemeld. Na deze introductie is het mogelijk in eventueel lid te worden. Maar regelmatig schieten zonder lid te zijn is niet mogelijk.

Bronnen:
www.knsa.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100