Vroeger fitnesste ik veel en fanatiek. Ik heb de laatste tijd motivatieproblemen en train niet meer. Hoe kan ik me motiveren?

Ik ben 36 jaar

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorg ervoor dat je een vast trainmaatje hebt, die wil je immers niet laten barsten toch?

Misschien laat je lichaam zo weten dat die manier van trainen niet bij je past en je een andere vorm moet zoeken.

ik zit met hetzelfde probleem ben nu weer langzaam aan het opbouwen. ik heb gekozen om andere sporten te gaan doen binnen de sportschool.

een mooie vrouw als trainer nemen :P

je gaat gewoon fitnessen, maar nu doe je elke keer als je getraint hebt iets wat je heel leuk of fijn vind , wat je alleen na de training doet , op een zeker moment merk je dat je zin in trainen hebt , omdat je daarna een beloning krijgt die je jezelf geeft.

Zie de noodzaak van het trainen, met het zien van de noodzaak komt ook je motivatie weer terug... Of zit je al in een midlife crisis? De noodzaak zien van fitness motiveert...

als je stopt krijg je hang tieten(ja, als man).

Bronnen:
[pic]http://www.sportsfish.com.au/forum/up...

Begin af en toe een fitness blad te kopen. De foto's en informatie die je daar in vindt zullen je ongetwijfeld motiveren. Mocht het toch moeilijk zijn neem dan een personal trainer, die zorgt er ook wel voor dat je gemotiveerd wordt/blijft. Tevens kan je eens informeren bij verschillende sportscholen, er zijn sportscholen waar diverse begeleiders rondlopen waar je op afspraak komt sporten. De sportschool zal je dan ook 1 dag voor de afspraak bellen om je de afspraak te herinneren. En anders: doe het voor je partner! Zij/hij vindt het toch ook leuk als jij er steeds beter uit gaat zien!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100