Ik heb weer een weddenschap afgesloten dus HELP! Wat is ons meest dierbare, materiële, bezit dat we niet willen missen en waarom is het zo belangrijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn caravan. Ik vind het heerlijk om te midden van de natuur mijzelf weer terug te vinden, en te herontdekken. Het leven is soms zo gehaast, en dan is het fijn dat je dat soms kunt stopzetten.

op dit moment mobiele telefoon men voelt zich dan onbereikbaar

Drinken? Anders ga je dood...

Voor mij zijn dat mijn medicijnen.Omdat ik zonder waarschijnlijk snel van GV afscheid zal moeten nemen en van veel meer!

foto's Omdat die gekoppeld zijn aan herinneringen, en omdat de foto's die je hebt onvervangbaar zijn.

Een dak boven ons hoofd. Wie wil er nu dakloos zijn?

Google. Probeer maar eens een dag zonder google- diensten: google, youtube, google maps, websites met google maps en google ads....

Ik zou mijn computer geen dag willen missen, maar hij is mij niet dierbaar. Hij is gemakkelijk te vervangen. Hoewel dat voor een gitaar in essentie ook geldt, is mijn gitaar mij wel dierbaar, die zou ik absoluut niet willen missen. Ik speel er dagelijks op, behalve nu, want hij is 'bij de dokter'. Ik ben gehecht aan het specifieke geluid en de eigenaardigheidjes van het bespelen zijn mij inmiddels vertrouwd geworden. Ik denk dat voor mij mijn gitaar het meest dierbare materiële bezit is.

Mijn insuline.

Mijn auto.Die brengt me naar mijn werk en naar elke bestemming.

Mijn trompet, het is mijn uitlaatklep en tja je hecht je eraan. Voor de rest is veel makkelijk vervangbaar.

Mijn meest dierbare materiele bezit is mijn bed. Deze zou ik absoluut niet kunnen missen om elke morgen weer fit aan de slag te kunnen gaan.

Natuurlijk is onze oude en vertrouwde aardkloot het dierbaarste bezit! We zouden echt niet zonder kunnen.....

Onze fotoalbums. Tenminste, als er brand in mijn huis zou zijn, zou ik als eerste mijn fotoalbums pakken(er zijn geen kinderen in huis), nog snel denken aan mijn handtas en dan vertrekken.

Er is niets materieels waar van ik echt niet zonder kan. Maar.. er is wel iets wat ik vreselijk zou missen en ook het eerst (materiële dan hè )zou redden als hier brand uitbreekt. Ik heb van/voor mijn beide kinderen vanaf zwangerschap tot een jaar of 12 dagboeken bijgehouden. Verhalen, anekdotes, tekeningen, verterstrik diploma's je kan het zo gek niet bedenken of het zit er in. Nu ik wat ouder word merk ik hoeveel kleine lieve dingen je vergeet. Hoe je soms dingen door elkaar haalt ... als ik er eentje pak en doorblader ben ik weer helemaal "daar". Ook de kinderen vonden en vinden ze geweldig. Met elk nieuw vriendje of vriendinnetje werd het tot in den treuren doorgebladerd. Met veel gelach, aachhh en oohhss tot gevolg. Ik heb altijd geroepen tegen m’n kinderen, als jullie op jezelf gaan mag je ze meenemen. Maar ze staan stiekem nog steeds lekker bij mij in de kast ;)

Voor mij niets, ben wel gehecht aan sommige dingen, maar zou ik ze kwijt raken op wat voor manier dan ook, jammer, maar niet het einde van de wereld.

DAT IS JE VERVOERSMIDDEL,NIEMAND KAN ZONDER,WANT JE WIL GEEN HUISMUS ZIJN

voor mij is geld het meest belangrijke bezit want zonder geld kan je helemaal niets kopen en je rekeningen niet betalen

Wat "ONS" meest dierbare bezit is, ik zou het niet weten. Veel van wat hier langskomt zal wel waar zijn: Die auto, vooral mannen. De telefoon, altijd en overal. De computer en internet, iedere dag weer. Op vakantie is het heerlijk om 6 - 8 weken lang geen computer, geen televisie, geen internet te hebben. Niet perse te hoeven douchen, geen bad en geen luchtjes en geen make-up. Ik houd niet echt van luxe. Wat ik dan zou missen zijn niet "dingen" , maar wel genotsmiddelen, zoals mijn drankje en mijn sigaretje. Ben benieuwd of dat nog herkenbaar is.

Mijn auto, omdat ik een hekel heb aan openbaar vervoer en toch overal heen wil!

het dierbaarste bezit van de mens is ongetwijfeld het lichaam... wij zijn er gek op... doen er alles voor om het te behouden en te cultiveren... we hebben er alles voor over en denken dat we zonder het lichaam niet kunnen leven... we zijn er van overtuigd dat we zonder lichaam nergens zijn...

Ik ben geneigd te zeggen: mijn PC. Ik regel veel online en dat zou dan ineens toch moeilijk worden. Maar ik denk toch dat ik ga voor WC-papier. Dat zou ik toch nog minder graag missen.

Mijn meest dierbare materiële bezit zijn toch wel mijn fotoboeken en mijn boeken. Die fotoboeken staan natuurlijk voorop want daarin staat mijn leven en nog belangrijker dat van mijn kids, dat zou het allerergste zijn als ik dat zou moeten missen. Verder kan ik alles missen, maar zonder boeken om me heen, zou het toch wel minder zijn. Voor rest maakt het me niet zoveel uit, een computer, een auto enz. het is super comfortabel maar uiteindelijke luxe.

Ik zou mijn kleren niet willen missen, anders sta je zo in de publiciteit.

Mijn computer met internetverbinding. Misschien heel vreemd maar omdat ik veel op reis ben, kan ik mijn computer met internet absoluut niet missen! De voornaamste redenen zijn natuurlijk voor mijn werk, maar ook om contact met het thuisfront te houden en ik ben een nieuws-junkie!

Alle voorwerpen waar een herinnering aan zit; dit kan zijn met een geur, met een gedachte, een lading. Verder denk ik: de planeet Aarde

Mijn baan.... tenminste mijn salaris. zonder dat kon ik toch een hoop niet doen en was ik dood ongeluk.

Ook al lijkt dat niet zo, toch is dat wat mij betreft de portemonnee! vraag iemand maar eens een maandje ZONDER zijn portemonnee te doen!! :-) Toegevoegd na 59 seconden: * en het is natuurlijk belangrijk, omdat onze hele maatschappij op geld draait, en niemand ook maar een week zonder kan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100