Waar kan ik een dartpijlen set kopen?

Ik bedoel een set met shafts, pijlen en flights waarmee je dus je eigen pijlen kan maken. Weet iemand waar die redelijkl goedkoop te koop zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Online is er veel te koop, echter is het met darts verstandig om dit bij een speciaalzaak te doen. Hier kan je proef gooien. Dit omdat de dart je moet liggen. De ene darter houd van lichte darts die wel weer dik zijn enzovoorts. Indien je je plaatsnaam kan melden kan ik wellicht iets in de buurt vinden. Toegevoegd na 3 minuten: Dure of goedkope darts wil niet zeggen dat je hier slecht of goed mee gooit.....maar ze moeten je "passen".... En wellicht passen de goedkope.

Bronnen:
http://www.vd.nl/kinderen/speelgoed/spelle...
https://www.google.nl/#q=dartpijlen

Je zou kunnen overwegen het online te kopen

Je kunt ze eigenlijk wel bij elke sport winkel vinden, maar bij dartverenigingen is ook veel te koop. Als je dat wilt proberen moet je eigenlijk eerst proberen of ze voor jou goed gooien. En je moet je nooit! laten afleiden door het feit dat een of andere beroemde darter ze gebruikt. Ik zelf heb flights van Michel van Gerwen, maar ik vind ze voor geen meter gooien. Koop dus vooral wat je zelf lekker vind.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100