Wat is, lichamelijk gezien, de meest intensieve sport die je kunt beoefenen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onderwaterhockey wordt gezien als de meest intensieve sport, maar over de langere termijn verbaas ik me altijd over mensen die een vijfdubbele triathlon weten af te ronden.

Toevallig deze week nog een stukje op de tv gezien: en dat is de woestijnmarathon : dat is een marathon door de woestijn over een lengte van 250 km.

Moeilijk te zeggen, een triatlon is intensief over langere tijd. Onderwaterhocky is al een stuk korter van duur. Als je een ringenoefening doet zoals Jury van Gelder is dat nog korter van duur, maar wel zeker zo intensief op het moment dat je er mee bezig bent.

Seks natuurlijk... En zwemmen is ook een sport waarmee je veel verschillende spieren gebruikt. En veel calorieën verbrand.

wielrennen op tour de frans niveau,aangezien dit niet mogelijkis voor een normaal persoon is het dan ook niet verwonderlijk dat de renners praktisch een "chemische fabriek "zijn.

Rugby

Yoga of wielrennen

Bronnen:
Gewoon gegokt

1. Boksen 2. Squash 3. Badminton

hardlopen en zwemmen

Gezien de vraag moet er denk ik worden gekeken naar de sport welke het korst duurt, oftewel de sport die men 'maar het kortste vol kan houden'. Ik zou zeggen: boksen.

Geen idee, maar ga maar eens een boks training meedoen. Dan weet je pas echt wat zwaar is. Een heel complete sport waarbij je echt alle spieren traint en een ijzeren conditie mee opbouwt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100