Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik snap de voorwaarden niet precies van unibet.com, help?

Het gaat erom dat je als je 50 euro stort 50 euro bonus geld krijgt, dit gaat gepaard met een aantal voorwaarden voordat je dat geld kan terugstorten.

De voorwaarde van 18 jaar of ouder, en op 1 wedstrijd niet alle mogelijke uitkomsten inzetten begrijp ik.

Deze twee voorwaarden gaat het om

•Je dient de waarde van de bonus 6x rond te spelen op sportweddenschappen met een min. notering van 1.40, games of Scratch Cards voordat je geld vrijkomt:
•Zolang er nog niet aan de bonusvoorwaarden is voldaan kun je de waarde van je storting + de daarop verkregen bonus niet opvragen naar je bankrekening en kun je de waarde van de bonus niet overzetten naar poker en/of casino.

Als ik bijvoorbeeld 50 euro inzet op een uitkomst met een quotering van 2.0, ik win. Ik heb nu dus 150 euro op mijn account. Kan ik daar dan niets van terugstorten?

Link naar hun site:

https://nl.unibet.com/register/register.do?cmpid=15424&ref=productBox

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Sport
3.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Nee, dan krijg je dus niets terug, omdat je de waarde van je bonus (zijnde 50 Euro) niet 6x heb ingezet.

Om de bonus zelf te kunnen verzilveren, zul je dus minimaal 300 Euro ingezet moeten hebben.
Oftewel, als je de gewonnen 150 Euro 1 op 2 inzet en je wint, dan heb je al 300 euro en als je die ook in 1x op een wedstrijd van 1 op 2 durft te zetten, dan kun je na die tijd je bonus wel verzilveren.

Dit hebben ze gedaan om te voorkomen dat mensen 50 Euro storten, 50 Euro bonus krijgen en vervolgens direct weer 50 Euro terugstorten op hun rekening, zodat ze in feite spelen zonder er zelf een cent ingelegd te hebben.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding