Heeft er iemand ervaring met de TFM afslankcabine, zijn er blijvende goed resultaten behaald?

Weet jij het antwoord?

/2500

de beste manier is nog steeds om wat minder te eten.

Als dat werkelijk zo makkelijk blijkt om af te vallen, waarom zijn er dan nog zoveel mensen die problemen hebben met hun overgewicht? Het meest effectieve blijft, niet meer eten dan dat je verbrand.

Nee, fake. Het gaat om 1. heel weinig en goed eten, 2. nooit eten na 7.00 uur 'savonds, 3. geen tussendoortjes en 3. regelmatig bewegen. Als je te dik bent en je houdt een beetje van eten, dan is jouw kans om mager te worden en te blijven nihil. Maar met de bovenstaande regels, kun je voorkomen dat het steeds erger wordt

Twee vriendinnetjes van mij hebben een heel goed resultaat behaald met behulp van de TFM cabine. Het uiteraard een combinatie is van gezond eten en bewegen, maar iedereen die wil afvallen weet dat je gezond moet eten en bewegen, dus alle bovenstaande tips zullen je wel bekend zijn. Als ondersteunend middel bij een dieet kan het dus tot hele goede resultaten leiden. Ik ben zelf een fanatieke sporter maar voor mij staat er een grote operatie te wachten waardoor ik een aantal maanden niet intensief zal mogen sporten, ik overweeg nu zelf ook om tijdens deze periode gebruik te gaan maken van de TFM-cabine.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100