Worden er ook nog nieuwe sporten uitgevonden?

Bv: voetbal met 4 doelen en 2 ballen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, er zijn voorstellen gedaan om het Fierljeppen olympisch te maken, dan is dat toch een nieuwe sport op de spelen... En laatst is er boerengolf uitgevonden door Nederlanders, dat zijn boeren die hun weide niet meer mogen laten begrazen en dan kunnen ze een weide toch exploiteren door het volk er te laten boerengolven... Dus ja er komen er genoeg bij door de jaren...

ja hoor, bijvoorbeeld Prulbal http://www.goeievraag.nl/vraag/speel-prulbal.26496

Hole in the wall

Ja, ik heb er een uitgevonden: Het heet Vonkbal. Het is een combinatie tussen voetbal, handbal en honkbal. Het gaat zo: Je staat op een honkbalveld, maar in plaats van een kleine honkbal met knuppel te slaan, moet je een voetbal in het veld trappen. En in plaats van dat je een rondje om het veld moet rennen om de vier honken, moet je naar een rekje lopen waar heeel veeel handballen in zitten, en je moet op een goal mikken waar een keeper in staat. Je krijgt 1 punt voor elk doelpunt. Je beurt is voorbij wanneer de voetbal bij de brander is.

Ja hoor, de belgen doen op de komende olympische spelen mee op het onderdeel verspringen!

Nou er komen nooit eigenlijk nieuwe sporten alleen een mengelingen van sporten of die er op lijken maar nooit gloednieuwe sporten?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100