Wat is de beste sport om af te vallen en/of in vorm te blijven?

Ik mag van m'n ouders 2 sport kiezen vanaf zomer 2012, nu loop ik 3x per week hard en krachttraining. Vanaf m'n vierde tot m'n 12e zat ik op Voetbal, vind het nog steeds heel leuk maar lang niet gedaan(een echte wedstrijd). Tennis vind ik ook wel leuk, en zou nieuw voor mij zijn.
Of Fitness, meerdere kracht en cardio apparaten. Wel erg saai.

Welke 2 zijn het beste om in vorm te blijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is aan jou, jij moet kiezen wat je leuk vind, alle sporten zijn gezond, maar voor afvallen kan je het best een loopsport nemen(hardlopen oid.) Jij zegt dat je voetbal leuk vind, dus dan zou ik daar voor gaan.

De sport die jij het leukste vind om te doen, want dan is de kans groter dat je het blijft volgen. Zwemmen is bijvooebeeld goed voor je hele lichaam. Toegevoegd na 37 seconden: Er is geen 'beste' sport, je moet het gewoon kunnen volhouden en jezelf uitdagen.

Als je graag een sport wilt die krachttraining en conditie combineert, zou je rugby eens kunnen proberen. Afhankelijk van je positie ligt de nadruk wat meer op of conditie of kracht, maar op beide wordt getraind. Daarnaast is het bij een teamsport misschien wat makkelijker om door te zetten en je grenzen te verleggen omdat je aanmoediging krijgt van anderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100