Wie weet er een afgrijselijk cadeau voor in het dobbelspel wat niemand wil hebben? Voor niet meer dan vijf euro.

IVM het dobbelspel wat we binnenkort gaan spelen, (zie mijn eerdere vraag) heb ik een afschuwelijk cadeau nodig als geincadeau (we doen twee leuke en 1 onzin cadeau). Ik zoek nu iets wat echt niemand wil hebben, wie o wie heeft een leuk idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ga naar de xenos of de action en koop iets waarvan je niet zeker bent wat het is, of iets wat te lelijk voor woorden is. Zo heb ik hier bijvoorbeeld porseleinen frietbakjes (ja echt in de vorm van frietbakjes) staan, een pot haarverf van een onbekend merk in een hele lelijke kleur, een roze waaier met veren erop, een beeldje van een beer-kat-hondachtig iets, enzovoort enzovoort.. en dat allemaal "gewonnen"vorig jaar met sinterklaas. Ik pak ze gewoon weer in voor dit jaar..

Hondendrol in een zakje. Toegevoegd na 18 minuten: Oke, sorry hoor. Spruitjes dan?

Zwarte pantykniekousjes. Grandmasize onderbroek met bloemetjes. Set haarspeldjes.

Ik weet niet of ze nog bestaan maar het meest nutteloze voorwerp ooit vind ik de eierkopjes knipper. Ze waren destijds te koop bij de Blokker. Verdere onzindingen: van die plastick regenkapjes (uitvouwbaar) voornamelijk gebruikt voor dames met permanentjes, plastick zuignaphaakjes, o ja en bij de xenos, een bananentrommel (in de vorm van een banaan, ik weet niet hoe jullie bananen zijn, maar volgens mij past dat lang niet altijd), een eibakring. Toegevoegd na 1 uur: Het bestaat nog steeds: 4.95 ik krijg alleen helaas de foto hier niet ingeplaatst, kijk dan op de link: eiknipper

Bronnen:
http://www.kookwinkel.nl/page.asp?id=837&i...

Een bitterkoekje in cellofaanfolie wordt niet geappricieert.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/bitterkoekj...

een cdtje wat allang niet meer kan: bijv: new kids on the block smurfenhouse single van paris hilton wham mc hammer raight said fred - im to s*** for my car (single) of een foute film: theo & theo en het tenenkaas impirium scary movie 3 al deze suggesties zijn hopenlijk voor rond de 5 euro wel bij een plaatboef of andere 2de hands zaak te vinden.

Ga eens rondkijken bij een kringloopwinkel. En dan in de 'snuffelhoek'. Prulletjes dus. Daar vind je vast nog wel een of ander wanstaltig porseinen beest ofzo voor in de vensterbank...

Potje wasibi.... Blikje kattenvoer met zalmstukjes

Foto van zijn/haar schoonmoeder is wel een goed idee. Ik heb daardoor ook eens 5 jaar bij een psycholoog op het bankje gelegen en uitgelegd wat het met mij gedaan heeft. (rekening kan aardig oplopen, dus op eigen risico)!!!

Van die overduidelijke nep kunstbloemen.

Deurbordjes waar op staat waar je de keuken,wc,badkamer e.d. kunt vinden. Zo'n onzin in een niet openbare ruimte. Een opgeblazen ballon,wat moet je daar nou mee ? Een fanclub item waar niemand in het gezelschap fan van is. ( ajax boxershort b.v.)

bij de bart smit kun je bijv. van die slijm in een potje kopen een tegeltje voor in de w.c kijk eens in de partyshop daar heb je genoeg dingen

1 paar sokken de vreselijkse kun je voor weinig bij de hema kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100