Ren je meer im een tennis wedstrijd of in een basketbal wedstrijd

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat het rennen niet veel utmaakt maarde conditie. Je hebt voor basketball een minder goede conditie nodig dan voor tennis omdat een tenniswedstrijd soms wel 5 uur kan duren en een basketballwedstrijd 4 x 10 minuten duurt. Dus voor basketball hoef je maar 40 minuten te kunnen vlammen en voor tennis veel langer.

Het hangt van wat zaken af. Basketbal is een teamsport, maar als jij het loopwerk aan je teamgenoten overlaat, ren je zelf niet zoveel. Bij tennis, loop je meer, naarmate je tegenstander sterker is dan jij. Een goede tennisser laat zijn tegenstander alle hoeken van het veld zien. Maar tennissers staan in een wedstrijd ook heel veel stil. Toch denk ik dat je in een basketbalwedstrijd uiteindelijk meer loopt. Ik heb getennist (dubbel), en kan me niet herinneren dat ik er zo enorm veel conditie voor nodig had. Voor basketbal wel.

ik deed vorig jaar tennis en basketbal, met basketbal moet je veel meer rennen.(ben niet slecht in tennis stond 6,6 xd en speel 1e klasse basketbal)

In principe in een basketbalwedstrijd. Hier kun je meer actief zijn. In een tenniswedstrijd is het toch voornamelijk opzij bewegen.

tennis als je een goed tegenspeler(speelster) hebt. Toegevoegd na 2 minuten: Tennis als je een goede tegentennisser hebt. Ik doe zelf aan tennis en ik ben behoorlijk kapot na de training!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100