Net keelontsteking gehad, vandaag naar de kermis (in booster etcetera...) kan dat ?

Ik heb net een week keelontsteking gehad, vandaag voel ik me eigenlijk weer goed. Nog niet he-le-maal geweldig, maar ik kan gewoon alles doen, geen hoofdpijn/buikpijn/keelpijn (ik voel nog wel iets, maar totaal geen pijn) meer.

Koorts opgemeten, heb geen koorts meer.

Voelde me gister wel slecht.

Ik kan erg goed tegen attracties zoals de Booster (zal daar als ik echt 'normaal' ben echt nooit misselijk in worden, ook niet na meerdere keren achter elkaar.)

Het gaat hier om de booster van Zuidema; http://www.fangokermisfoto.nl/images/0215table100.jpg

Die is wel 'maxximum' ofzo. Op een lege kermis ben ik een keer 2x in de speed booster van uh.. Ropers volgensmij gegaan, hij ging toen erg lang; en na 2x achter elkaar was ik wel erg misselijk. Deze booster: http://www.kermisvoorhout.nl/templates/images/report/Tilburg/Tilburg_069.JPG

Ik neem aan dat ik niet dood ga of een hartaanval krijg ofzo (ik ben net 16), ik gaat even echt om vandaag (dus geen antwoorden zoals; ga lekker morgen joh voor de zekerheid).

Misschien overdrijf ik enorm, maar ik zou toch graag weten wat de risico's zijn :)

Groetjes,

Toegevoegd na 14 minuten:
Oja bij het drinken voel ik nog wel een beetje mijn keelontsteking (dus soort bobbel in mijn keel, alleen veel minder dan eerst) & uh, niet te veel lucht binnenkrijgen? Dus ik moet gwn mijn mond er in dichthouden en dan is het goed ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet proberen niet te veel lucht binnen te krijgen.

Je kan gewoon in het ding. Als je er toch lichtelijk misselijk uitkomt, dan moet je gewoon niet meer gaan. Maar een keelontsteking kan geen kwaad hoor voor een kermis atractie. Ik zou alleen niet gaan vliegen. Sccs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100