Ik wil een simpel bootje huren om een paar uurtjes te varen. Liefst omgeving overijssel friesland. Ik heb geen vaarbewijs.

Wat is een leuke plek om een bootje te huren. Mag wel een beetje toeristisch zijn. Geen Giethoorn, want dat ken ik al.

Weet jij het antwoord?

/2500

Rond het Sneekermeer is het leuk, vooral in de Sneekweek of als er wordt geskutsjesield (als je dat zo schrijft). Maar bestudeer dan maar wel eerst de vaarregels, voordat er ongelukken gebeuren!

Dan kun je in echtenerbrug een bootje huren! Zie bron! Ik heb geen vaarbewijs maar heb daar eens een jacht gehuurd om vakantie mee te vieren. Je kunt er ook een bootje huren voor een dag of dagdeel! Zonder vaarbewijs mag je varen met boten die korter zijn dan 15 meter en niet sneller kunnen dan 25 km/h Echtenerbrug ligt in de buurt van Lemmer (friesland) en je kunt ook naar overijssel varen. Bekijk de website en geniet van de watersport! sloepen en vletten zijn de kleinste vaartuigen en het makkelijkst te varen.

misschien is de weeribben een leuk idee?

Belt Schutsloot ligt aan de Kleine Belterweide en is een erg mooi gebied met veel vaarmogelijkheden en minder toeristisch , wanneer het ervan komt....... veel plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100