Waar vind ik een klok die gewoon achterste voren doordraaid?

Ik wil voor een experience op een beurs een soort van "tijdmachine" maken. Hiervoor is het idee om erboven een klok te maken waarbij de wijzers in een constant tempo linksom draaien dus tegen de tijd in, die het liefste zonder te stoppen of wat dan ook in een goed tempo zodat als mensen even kijken, ook al snappen dat de klok terug gaat in de tijd.. Maar waar vind je zoiets?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik zoek dus een klok die niet zoals normaal met de secondewijzer in 60 seconden 1 keer rond gaat, maar iets waarbij de uren in 1 minuut een uur terug gaat, dus niet in tegengestelde richting alsof de cijfers omgekeerd zijn of wat dan ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een klok kopen waarvan je de cijfers kunt veranderen en hem dan ondersteboven ophangen :P Dan draait 'ie ook achteruit.

http://gadgetbuy.nl/ hier.

Large.nl hier kun je hem ook kopen

Ik heb er zelf ooit eens gemaakt van het uurwerk van een ouderwetse opwindwekker: veer eruit halen, balanswieltje en balans verwijderen, klein elektromotortje als aandrijving aan het getande wieltje waar de balans tegen aan zat, goede draairichting kiezen. Dan een geschikte wijzerplaat maken, wijzers verlengen naar formaat van de wijzerplaat, alles netjes monteren, klaar! Tempo is te kiezen door het motortje harder of zachter te laten draaien.

http://www.igadgets.be/nl/backwards-clock-omgekeerde-klok Hier, het is een Belgische webshop, maar je kan hem laten versturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100