hoe zorg je ervoor dat je vetpercentage snel daalt zonder te dieten (wel gezond eten, maar niet zo verdeeld)

met verdeeld bedoel ik telkens maar een beetje.... zoals body-buiders... dit is niet mogelijk voor mij...

Weet jij het antwoord?

/2500

Cardiotraining uitvoering. Het meest effectief is ongeveer 15 minuten krachttraining, zodat je lichaam warm wordt en begint met verbranden. Na die 15 minuten cardiotraining doen, dan begin je meteen met vet verbranden.

Vetpercentage "snel" laten dalen zonder dieet is niet mogelijk. Hooguit met een medische ingreep, maar dat wil je vast niet. Daar komt nog bij dat wat er snel afgaat er doorgaans ook weer snel bijkomt. En vaak nog meer... Ervan uitgaande dan je gezond eet én in (redelijke) gezondheid verkeerd, is duursporten een geschikte manier om je vetpercentage te laten dalen. Ook in combinatie met krachtsporten. Het voordeel van duursport is dat het dalen van het vetpercentage ook duurzamer is.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Duursport

Er komen teveel dingen bij kijken om op een juiste en blijvende manier je vet% te verlagen. Resultaat in de eerste 6 maand niet meegerekend. Er zijn geen "slimme trukjes" om dit te doen. Hierin is voeding het meest belangrijk. Eet je te weinig, en je eet "troep" kom je nooit bij je doel. Alleen cardio doen is zeer zeker niet genoeg. Cardiotraining gaat gepaard met spiermassa verlies, onderhoud jij je spiermassa niet? ..kom je niet bij je doel. Eet je te weinig?..Dito. "Prikkel" jij je lichaam niet om te veranderen?..Dito.. Er is dus geen 'quickfix'

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100