Wat zijn de gevolgen als je veel Games speelt?

Ik ken nogal veel mensen die dat doen dus ik was wel nieuwsgierig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je blijft in en visuele wereld denken. En er is kans op verslaving

Hoofdpijn, je krijgt last van je ogen etc.

Je kan game verslaafd worden en Dat is zeker niet best! Je word zo verslaafd dat je elke uur van de dag wil gamen! Gamen mag, maardoe het met maten! Geniet nu zeker van het lekkere weer;)

Verschikkelijk goede hand-oog coördinatie, meestal goed ontwikkelde engelse vaardigheden, en uit recent onderzoek blijkt ook dat je als gamer bijna nooit een nachtmerrie hebt omdat je beter je dromen kunt beïnvloeden in je slaap. Ikzelf ben een ex-gamer en geniet hiervan. Controle tijdens je slaap over je dromen. Nadeligere gevolgen zijn dat je je na een tijdje realiseert dat je meeste contacten via het internet zijn, en dat je eigenlijk niet zoveel échte vrienden hebt om je heen. Gewoon mensen die aardig zijn tegen je, maar goede of zelfs beste vrienden iets minder. Voor de rest hangt het nog af wat voor games je speelt, met name puzzel games helpen je brein ontwikkelen omdat je veel moet nadenken, en het helpt echt. Hoofdpijn en dergelijke komt nauwelijks voor, echter je kan wel eens hebben dat je aan het einde van een hele dag gamen je neerslachtig voelt omdat er aan je knaagt dat je je dag beter had kunnen besteden. Dit is echter minder dan bij een dag televisie kijken. Toegevoegd na 20 minuten: (antwoord gebaseerd op eigen ervaring)

Ik ben gameverslaafd geweest. Ben op het nippertje net niet al mijn vrienden kwijtgeraakt! Dus doe voorzichtig. Het schaad je sociale leven.

Dat je motoriek er beter van wordt. Is recent bewezen. Dus het heeft ook voordelen.

Ik speel een game genaamd MapleStory. Dat kun je online installeren en kun je daarna spelen, mét internetverbinding. Je praat namelijk met anderen van heel Europa. Ik speel het nu bijna een jaar, en ik moet zeggen... ik ben wel ''verslaafd'' eraan. Je kunt ontzettend last van je ogen krijgen na te lang spelen, duizelig worden, maar ook veel slaap tekort komen. Oh en hoofdpijn ook. En als je niks anders doet, kun je natuurlijk minder conditie krijgen, aankomen, etc. Games zijn leuk, maar teveel is echt niet goed voor je gezondheid. Ik speelde een keer zo lang door, dat toen ik opstond, de hele kamer bewoog en ik dubbel zag. Ik zal games niet zo snel aanraden bij mensen die snel ''verslaafd'' aan iets zijn. En ik wil ook tegen iedereen zeggen, hier mee op te passen. Verslaafd (maar dan ook extreem verslaafd zijn) is niet leuk. Ik ben nog niet zó ver dat ik er alles voor doe om te spelen, maar ik speel wel aardig wat uren. Dus pas aub op.

Gamers 4 life! Mijn "real life" vrienden zijn ook gamers, dus we spreken elkaar vaak genoeg. Hand oog coördinatie wordt beter, Engels, logisch denken, snel denken etc.

een game verslaving is net zoals een drugs, drank gok of andere verslaving... Je bent alleen nog maar daarmee bezig. vele gamers vinden het raar en saai dat "gewone"mensen een leven hebben. Je kunt het alleen nog over je favoriete game hebben en hebt vaak niet door dat het anderen verveelt. ( gaat bij velen zo, niet allen... men geeft er vaak teveel geld aan uit, het beinvloed de relatie met je geliefden, het beinvloed je situatie thuis en kan ook breuken veroorzaken... Omstanders weten vaak niwet meer wat te doen... alcoghol drugs en gokverslavingen zijn veel bekender... Je stompt volledig af van de buitenwereld... vaak eet men ook nog meer dan normaal en wordt vatsig ( schrijf ik dat goed? ) men rookt meer. poosje geen computer of helemaal van huis weg op vakantie puur om tot bezinning te komen is een goeie manier om eraf te komen... vaak gamet men om te vluchten van de werkelijkheid

Ik ben zo iemand ik speel minstens 5 uur per dag en heb nergens last van En als ik soms last heb heel soms ga ik slapen en de volgende dag is het weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100