Welke activiteiten buiten de deur voor 2 personen zijn er nog meer als de volgende activiteiten niet kunnen:

Geen bioscoop of theater of concert
Geen pretpark of kermis
Geen restaurant of café
Geen musea of tentoonstelling
Geen sauna, massage of wellness centra
Geen bos of strand
Geen sportieve activiteiten

Het is voor 1 dag voor 2 personen in Nederland deze maand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien vinden jullie het leuk om de (ouderwetse) kaart erbij te pakken en te gaan rondrijden met de auto, met een verbod op snelwegen en grote doorgaande wegen. Dus alleen over de 'achteraf-weggetjes' van dorp-naar-dorp te gaan. Neem een goed gevulde picknickmand mee en gebruik deze met een dikke jas aan ergens onderweg. Leuk is om een doel te stellen, bijvoorbeeld: zet elkaar met zoveel mogelijk aanhangwagens op de foto, of met tuinhekken, of iets anders alledaags.. het gaat vooral om de pret, en de napret!

en spelletje mens erger je niet of dammen, rummicub bij jou thuis inclusief lunch en dinner

Wat denk je van een rondvaart maken door de grachten. In veel steden is dat mogelijk, buiten Amsterdam: Rotterdam, Utrecht, Groningen, Delft, Leiden, Den Bosch, Giethoorn, Gouda, Amersfoort. De Euromast is misschien een optie. Waarom wijs je de mogelijkheden die je opsomt eigenlijk af?

Een stadwandeling. Bij de meeste VVV's in heel veel steden hebben ze leuke stadswandelingen. Zo leer je een plaats kennen. Een rondvaart. Hier zie je verschillende arrangementen. http://www.rederijwolthuis.nl/rederij/rondvaart-den-bosch.html Je kunt ook een fluisterboot huren, bijv. in de Biesbosch. http://www.biesbosch.nu/ Of in Giethoorn. http://www.dagtotaal.nl/v2/router.php?load=advertenties/overzicht&hoofdcat=Bootverhuur

Luchtballonvaart Lasergamen Naar het Dolfinarium of een andere dierentuin.

Naar een beurs gaan, bij voorbeeld de Vakantiebeurs in Utrecht. De grotten van Valkenburg aan de Geul en de steenkolenmijn daar.

Dan blijft er slechts winkelen,tot je er bij neer valt, over.

Doe één dag vrijwilligerswerk. Het is gelukkiger te geven dan te ontvangen. Of een begeleid stadsbezoek,een rondvaart,of rondrit met paard en koets.

een dag een workshop doen. Zoals bijv: - bonbons maken - borden beschilderen - schilderen - sieraden maken - salsa dansen - koken - djembé spelen

je kan ook een klein bootje huren en een stukje gaan varen en daarna gaan picknikken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100