Wat als een scheidsrechter een doelpunt maakt?

De scheidsrechter is een dood object dus volgens de reglementen een doelpunt, of kan de scheidsrechter het doelpunt af keuren?

Weet jij het antwoord?

/2500

nope... het telt.. maar in het algemeen vind je een scheidsrechter ook niet in het strafschopgebied.. dus het moet wel heel raar lopen wil hij een doelpunt maken..

Dat is een doelpunt, men noemt dat in de spelregels een dood object, elke bal die in het doel verdwijnt door iets wat niet op het speelveld meespeelt ( als de scheids niet affluit) is gewoon een geldig doelpunt.

Het doelpunt zal gewoon gelden. De scheidsrechter kan alleen het doelpunt afkeuren, als er voorafgaand aan het doelpunt een overtreding begaan is, waar de scheidsrechter dan alsnog voor fluit. Afkeuren kan dus niet zomaar.

Nee,hij zal het (moeten) goedkeuren, juist omdat hij een dood punt in het spel is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100