Welke tacktiek moet het Nederlands elftal nu toepassen om het Spaanse tik-tak voetbal te neutraliseren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

omdat de bal bij tik tak spel wat trager diep gaat heb je tijd om te groeperen rondom de bal en dan met een extra stoorder dit soort spel te beteugelen,en als het de stoorder lukt een bal te verovereneen snelle counter inzetten,maar de kwaliteit op het veld geeft meestal gewoon de doorslag

Bronnen:
voetbalkennis

Ik denk dat Nederland vooral lekker van de ruimte moet profiteren die ontstaat in de counter, en Spanje heeft tot nu toe moeite met scoren, in tegenstelling tot Nederland. Vooral niet gek laten maken, en laat Bert maar iets moois bedenken. En anders moet Gio maar weer 's van afstand knallen, of Sneijder uit een corner inkoppen...;)

Gewoon hun eigen spel blijven spelen. En niks aanpassen aan de tegenstander,gisteravond was er ook tik-tak van uruguay,en toch kregen we kansen en scoorden.

Gewoon net zoals"in voorgaande wedstrijden; je eigen spel spelen. Duitsland deed dat niet, en werd volledig weggetikt door Spanje. Alhoewel ik Spanje hoger inschat dan Nederland, moet Nederland een kans maken als iedereen in topvorm is.

Zorgen dat Spanje niet kan scoren en zelf wel één of meerdere goals maken.

Je eigen spel spelen, zorgen dat je het middenveld beheerst en laat Spanje zich maar aan ons aanpassen ipv andersom.

Nederland moet zich niet aanpassen aan spanje, het eigen spel spelen, en zich niet laten verrassen door dat z.g tiktakspel, lef tonen en als het kan spanje overlopen, Achterin zijn zij niet zo sterk, dat heeft de wedstrijd tegen de duitsers aangetoond.De duitsers hebben hier te weinig gebruik van gemaakt. De kracht van spanje is het middenveld , en niet achterin.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100