Wat is het grootste doel om het WK voetbal te winnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Behalve natuurlijk de eer van ons kleine landje: Winnen van een WK zet Nederland "op de kaart"je gelooft het of niet, dit soort sportieve overwinningen hebben een gunstige invloed op onderhandelingen. Het is een soort "reclame" voor Nederland (goede reclame wel te verstaan). Dit is ook de reden waarom er vaak door een land in geinvesteerd wordt om goede sporters te "kweken". Het komt ook weer wat overeen met het organiseren van een EK / WK, ook hierdoor komt Nederland op de markt, echter komen hierbij vaak nog inkomsten vanuit reclame en natuurlijk zet het Nederlandse bedrijven aan het werk.

Dat is het winnen zelf en de onsterfelijke eer die er aan verbonden is zoals met alle wedstrijden begrijp je wel.

dat men eindelijk weer eens te boek staat als wereld kampioen

Voor de spelers om stinkend rijk te worden en als Nederland het voetbal met een klompenbal te kunnen beëindigen.

Geld ;D

Ha, die Annswers; Eeuwige roem. Hoe lang die ook moge duren.

De doelen op het WK hebben allemaal exact hetzelfde formaat. Er is er dus niet één de grootste. Verder worden ze niet ingezet als prijs; je kunt ze dus niet winnen. Een doel van een speler kan zijn, om met goed spelen, clubs er van te overtuigen dat ze hem een hele goede aanbieding moeten doen. Financieel kunnen verbeteren op de transfer markt dus. En het is een eer om voor je land uit te mogen komen.

Het doel van alle ploegen op het WK is inderdaad winnen.

Elk land dat deelneemt aan het WK, heeft een door hen zelf afgesproken doelstelling voor ogen. Sommige landen hebben niets te verliezen op het WK, behoudens het etaleren van spelers die gaarne hogerop willen in de internationale clubwereld. Op de tribunes zitten enorm veel scouts die van hun club de opdracht hebben meegekregen om voor versterking of investering te zoeken. Dat geldt dus voor de mindere goden acterend op een WK. Ik ben van mening dat er leuke contracten klaarliggen voor spelers die via hun nationale elf, zichzelf in de smaak spelen, om bij een topclub te gaan spelen. Voor de grotere voetballanden is het puur prestige. Meestal hebben de spelers van de nationale elf van deze landen een ruim financieel contract met een Europese topclub. Veelal zijn de spelers meervoudig miljonair. Toch willen deze landen allemaal wereldkampioen worden, omdat ze allemaal het ego hebben, de beste te zijn. Dat kun je wel zeggen, maar aantonen middels een wereldtitel is natuurlijk het summum van elke nationaal elftal. Financieel gezien levert het de spelers een leuke bonus op, maar ook niet meer dan dat. Verdere onderhandelingen in clubverband, zullen ook meer gewaardeerd worden als je een speler bent van het elftal dat wereldkampioen is geworden. Het vereenvoudigt contractverlengingen. Meestal is de euforie van de bevolking van een bepaald land, vele malen hoger dan de euforie bij de spelers, zo ook de deceptie bij een vroegtijdige uitschakeling. De spelers geven een interview dat het 'jammer' is dat ze 'meer hadden verwacht', en gaan huns weegs, op vakantie, de teleurstelling rust bij het 'gepeupel'. Voor Nederland zou het betekenen dat er iets meer erkenning komt internationaal voor de spelers, de meeste landen weten namelijk dat Nederland een top-land is in de voetballerij, maar dat ze het nooit hebben kunnen aantonen met een wereldtitel. Dat stigma zijn ze dan kwijt, maar ze gaan er echt niet beter op voetballen. De onderhandelingen voor een organisatie van een groot toernooi wordt iets makkelijker, als je wint heb je vrienden, en ijzer smeedt het beste als het heet is.

de eer dat je de beste bent waarschijnlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100