Hoe kan Nederland vrijdag winnen van Brazilië?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door meer doelpunten te scoren

Door te zorgen dat de bal meer bij het doel is van Brazilië. En door meer doelpunten te scoren!

Door uiterst scherp te zijn , door de duels te winnen,en slim te spelen. en heel veel geluk. En niet te vergeten een goede scheidsrechter en grensrechters.

Door een goal meer te scoren als de Brazilianen.

makkelijkste is vaker scoren dan brazilie. Om dat te doen moeten ze secuur spelen, de bal niet laten vallen, en snel pingpong overspelen. De brazilianen spelen korte lijntjes en lopen heel hard.

Bier drinken!

Naast bovengenoemde zekerheidjes, is het wijs om het teambelang boven het ego te stellen. Niet "moeten" proberen om te scoren, maar afleggen wanneer iemand anders er beter voor staat.

Door Robben op Bastos te zetten :D

Ze moeten spelen alsof hun leven ervan afhangt!

misschien als er 3 van brazilie een rode kaart krijgen!

Door de scheidsrechter te hebben die engeland duitsland floot, of die van argentinie mexico, of anders gewoon beter voetballen, maar in ieder geval een goal meer te scoren, dan de brazilianen. Dan hebben ze gewonnen

Brazilie heeft een haat aan positiespel. en dat is precies waar Nederland goed in is. waar we mee moeten oppassen is dat we geen defensieve falen hebben(zoals van der wiel die zomaar terug rent en een buitenspel verwacht tegen slowakije) Brazilianen zijn goed, als ze hun momenten hebben.

Ik wou zeggen; niet. Maar Nederland maakt toch wel een kans(je), als ze goed presteren. Misschien nog wel wat beter dan de vorige 3 wedstrijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100