Hoe heeft de Noord-Koreaanse TV de afgang van hun WK-team verslagen ?

Zijn daar videobeelden van ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als die videobeelden er al zijn zullen wij ze waarschijnlijk niet te zien krijgen. Ze schamen zich te erg en dat willen ze niet toegeven tegenover de kapitalistische wereld.

Ik begreep van de commentator v/d NOS (tijdens wedstrijd 1) dat er alleen beelden worden vrijgegeven op de koreaanse TV als Noord Korea een wedstijd zou winnen.

De beelden hebben ze laten zien met een vertraging van enkele seconden of minuten. Ik denk dat je optijd de uitzending gestopt hebben zodat het volk de vernedering niet hoefde mee te maken.

Ik denk dat ze er met wat knip- en plakwerk wel een 0-0 van kunnen maken. Ter eer en glorie van het Noord-Koreaanse volk natuurlijk.

Nadat ze een prima wedstrijd tegen Brazilie gespeeld hadden met maar een 2-1 verlies, durfden ze het tegen Portugal (dat lager dan Brazilie op de wereldranglijst staat en maar 0-0 gespeeld had tegen Ivoorkust) wel aan om de wedstrijd uit te zenden. Ik denk echter dat er al vrij snel in de tweede helft is ingegrepen en dat er opeens flink ruis op de lijn zat :)

Naar mijn kennis werd deze wedstrijd als eerste in de geschiedenis daar live uitgezonden, hoe zet dat hebben opgelost met de afgang, ik heb geen idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100