Stel Nl word uitgeschakeld op het WK,dan trek ik mn oranje shirt uit en ga voor Spanje,maar waar bij de bekende winkels hebben ze er voor Spanje?

Ik heb tot nu toe alleen shirts gezien van Italie en Brazillie. Thanx

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk vast wel dat er een markt bij jou in de buurt is . moet je daar eens rondneuzen. Ik zie ze in ieder geval wel hangen bij ons op de markt !

http://www.shopwiki.nl/T-shirt-Spanje leuke vraag nederland er uit ben ik ook voor spanje wie niet eigenlijk??

kijk eens bij de sportshop

De shirtjes van Spanje worden door Adidas gemaakt. Bij de bekendere sportzaken van Nederland zal je hoogstwaarschijnlijk wel een shirtje van Spanje kunnen bemachtigen. Daarnaast heb je ook winkels van Adidas zelf (in de grotere steden en outlet shopping), daar zal het shirtje van Spanje ook wel tussen hangen. Succes! Ik denk niet dat je het nodig zal hebben, Nederland word natuurlijk gewoon kampioen... ;-)

Shirts van alle deelnemende landen aan het WK te vinden op: http://shop.voetbalshirts.com/landenteams/default.aspx Shirts van Spanje: http://shop.voetbalshirts.com/webshop/spanje/default.aspx

Als ik jou was zou ik gewoon voor Duitsland zijn. Die hebben het mooiste shirt, en Nederland wint toch niet. Ik vermoed trouwens dat je wel ("neppe") Duitse of Spaanse shirts kunt krijgen bij de toeristische winkels in Amsterdam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100