waarom kunnen de supporters van oranje nu wel bij elkaar zijn?

hoe is het mogelijk dat bv feyenoord en ajax supporters die elkaar niet kunnen uitstaan en gaan rellen met elkaar en als nederlands elftal speel er geen onenigheid is. Is toch raar of zie ik het verkeerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

men ziet toch niet wat voor club ze zijn,bovendien de supporters van het ned.elftal zijn hele andere dan clubsuporters,een heel ander soort

Nu strijd je voor je land. We supporten nu nederland als geheel. Niet per club. Iedereen is nu eensgezind:nederland moet winnen.

Bij het Nederlands elftal zit meer van dat carnavals publiek. Ik ben zelf Ajacied, maar ik heb HELEMAAL niks met wedstrijden van het Nederlands Elftal!!

Het is een compleet anders publiek, iemand van de F-side van Ajax en iemand van het Legioen van Feyenoord zal je niet snel in het Oranje uitgedost naar het Nederlands elftal zien kijken. Het zijn hele "andere" supporters. Het is natuurlijk maar een hele kleine groep Feyenoord "fans" en Ajax "fans" die elkaar niet uit kunnen staan. Gelukkig zijn er ook nog mensen (9.999 van de 10.000) in Nederland met gezond verstand die van het WK in Nederland en in Zuid Afrika een feest maken. De Oranjekoorts is de enige koorts waar ik graag last van heb!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100