wie weet een gratis stream voor Roda JC-PSV vanavond?

De streams in eerdere vragen doen het niet meer of bieden deze wedstrijd niet aan, ik ben dus op zoek naar een gratis stream voor roda-psv, het liefst zonder aanmelden/registreren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.livefootballstream.net helemaal gratis. 1 ding, als het 2 linken zijn altijd de 1ste link doen want anders moet je iets downloaden ofzo. niet altijd even mooi beeld. er staat een nederlands vlaggetje voor en ze zeggen dat het om 17:45 is maar het is meestal 1 uur later. soms geen nederlands commentaar. ik ga vanvond als het mag ajax-twente kijken ik ben voor ajax. jij? klik op de tekst waart psv-roda jc staat en druk op link 1 soms is het niet precies om 18:45 maar een 5 minuutje later(soms) 'k hoop dat je een leuke wedstrijd en vooral spannende wedstrijd krijgt te zien veel plezier Toegevoegd na 25 seconden: oja je hoeft je niet aan te melden

Ik DENK dat deze website de wedstrijden die rechts in beeld staan live uitzendt.

Download 2 dingen. -Sopcast (http://www.sopcast.org/download/) -PC streams (v. 1.6: http://www.2shared.com/file/Ikj6beka/setup-pcstreams16.html) Als je PC streams hebt gedownload kun je in het lijstje zien wanneer die wedstrijd wordt uitgezonden. Overigens zie je veel meer (inter)nationale wedstrijden! Veel kijkplezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100