Kan je op latere leeftijd nog gescout worden?

Volgend jaar ga ik in de A spelen van een club waarvan het eerste elftal in de Hoofdklasse speelt. Ik kijk er erg naar uit, omdat ik in de A in een hogere klasse ga spelen, en ook betere trainers zal krijgen. Nou is dit natuurlijk al een vooruitgang t.o.v. afgelopen seizoen, maar mijn doel is al sinds m’n eerste stappen op het voetbalveld om het profvoetbal te bereiken. Ik word 17, en dus begint de tijd te dringen. Is het mogelijk om het profvoetbal nog te kunnen bereiken? En zo ja, hoe kan ik mijzelf in de schijnwerpers plaatsen bij de scouts van BVO’s? Alvast bedankt voor de antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan altijd gescout worden, neem als voorbeeld Jamie Vardy, die nog maar kort in de Premier league speelt. Blijven doorzetten en ga bijvoorbeeld naar open dagen van clubs en zo. Doe ook zelf dingen waardoor je gaat opvallen.

Op je 17e geen probleem. Je zal wel "ontdekt" moeten worden door een scout of jezelf moeten presenteren via bepaalde kanalen. Maar op je 17e heb je alle kansen

Je kan op latere leeftijd nog gescout worden. Alleen is het wel erg laat. Maar onmogelijk is het niet een goed voorbeeld hiervan is Jens Toornstra.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100