Welke voetbalclub ligt het dichtst bij de grens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Roda Jc ligt heel dicht bij de grens Schalke 04 ligt het dichts over de grens vanuit duitsland gezien

Tja, over welke grens praat je dan? Bij Vaals is in ieder geval het drielandenpunt (Duitsland, Belgie, Nederland) en daar hebben ze een voetbalclub, Rood Groen LVC'01.

Bronnen:
http://www.roodgroenlvc01.nl/

VVV Venlo, vrijwel op de grens. . .

Voetbalvereniging Gloria UC in Baarle-nassau...!

FC Koewacht. Ligt op de gerens, dus wel erg dicht bij de grens. Op de grens van Nederland en Belgie, in het oostelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen. Het Nederlandse deel hoort sinds de laatste herindeling bij de gemeente Terneuzen. De bewoners van Belgisch Koewacht vallen onder Stekene of Moerbeke. Een auto hebt je hier wel nodig, maar dan ben je ook binnen een kwartier in Hulst en na amper 25 minuten in het centrum van Antwerpen of Gent. Naar het strand (Cadzand, Breskens, Knokke) is ongeveer 50 km. Deze centrale ligging en de landelijke rust maken Koewacht tot een heerlijke plek om te wonen.

Bronnen:
http://www.koew8.nl/

Het dichtst bij de grens ( duitsland ) is volgens mij VV. Dinxperlo daar loopt de grens door het dorp. De ene kant van de straat is duits de andere kant is nederlands. Dinxperlo is een plaatsje in de achtehoek, en is vaak in beeld (T.V ) als nederland tegen duitsland speelt.

Ik denk,dat de FC Noordwijk het dichtst bij de engelse grens ligt.

FC Twente ligt ook maar op een paar km van de grens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100