Wat kan de reden zijn, dat Jan Vertonghen de Feyenoordsupporters zo heeft vernederd?

Ik las dat Jen Vertonghen van Ajax tijdens de huldiging in de ArenA na de gewonnen bekerfinale de Feyenoordfans heeft uitgescholden voor 'kut kakerlakken'.
Waarom zou hij dit gedaan hebben?
Er was totaal geen aanleiding om negatief te zijn tegen Feyenoord, of de fans in Rotterdam. Het was een sportieve match en de fans hebben zich deze keer de hele wedstrijd fantastisch gedragen.
Ik begriijp dit niet. Wie kan dit gedrag verklaren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen goede opvoeding gehad. Gewoon een jongen die zich laat opnaaien door het publiek, een jongen die even vergeet dat hij een voorbeeldfunctie te vervullen heeft. Heel erg onfatsoenlijk, zeker na een sportieve wedstrijd en Rotterdams publiek dat zich netjes gedragen heeft, dat zelfs voor een aardig groot deel nog netjes heeft geklapt toen Ajax de beker kreeg.

''Ik heb me laten meeslepen door mijn emoties, dat had ik niet moeten doen'', aldus Vertonghen.

Bronnen:
http://www.nu.nl/sport/2242951/vertonghen-...

Dom mannetje die Vertongen om zich zo te laten meeslepen door zulke idiote uitspraken te doen. Betuig van weinig fatsoen, bah!

Zo erg zijn de Feyenoordsupporters niet vernedert, maar de reden waarom Jan dit heeft gezegd zijn: -Emoties door het winnen van de beker. -Dronken. -Hij is Ajacied, dus de rivaal is Feyenoord. Maar het is echt niet zo erg, wat vind je erger Hamas, Hamas, joden aan het gas/Bommen op Rotterdam of Het zijn maar kutkakkerlakken.

Heb je de Wedstrijd tegen Fc Twente niet gezien,Feyenoord heeft zich geheel vrijwillig en moedwillig verloren deze wedstrijd,bovendien kan het legioen niet anders dan diskrimineren en haat uitspuwen ,ze moeten een voorbeeld zijn naar het publiek van heerenveen en willem 2

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100