Kan een meisje jongens voetbalschoenen aan?

Ik wil graag op voetbal, maar mijn vader wil geen voetbalschoenen op internet kopen. Ik kan verder nergens meisjes voetbalschoenen vinden. Dus mijn vraag is: "Kan een meisje jongens voetbalschoenen aan?"

Toegevoegd na 5 uur:
Ik heb zelf maat 41/42 en bij Perrysport gaat het maar tot 40

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk kan een meisje jongensvoetbalschoenen aan. Er zijn zat meiden die gewone jongensvoetbalschoenen dragen. Het enige verschil is dat de meisjesschoenen er soms wat meisjesachtiger uitzien, maar er zijn ook zat meisjesmodellen die gewoon zwart zijn. Overigens hebben de grotere Perry Sport-winkels wel meisjesmodellen te koop. Dus mocht je toch heel graag meisjesschoenen willen hebben, loont het de moeite om daar nog even te kijken. Veel plezier op voetbal!

Het maakt niks uit welke schoenen je koopt ik raad ook aan om niet op het internet te kopen tenzij het een officiele website is denk aan: sportmerken (nike, adidas enzv) voetbalclubs (fc twente, psv enzv) of sportwinkels (perry sport, actiesport enzv) die websites zijn betrouwbaar

Tuurlijk kan dat !! Mijn nichtje doet dat en ze heeft nergens last van hoor. Het maakt helemaal niet uit om wat je draagt. Dus zet hem op!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100