Waar is de sfeer bij thuiswedstrijden het beste? Psv Feyenoord of Ajax ( Antwoord met verstand niet met hart)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ben je een havenarbeider; Feyenoord. Ben je kunsenaar of een diamantslijper; Ajax Ben je Wllie Wortel: PSV

PSV.

Heerenveen. Ik antwoord puur op verstand. Als ik moet kiezen uit bovenstaande clubs denk ik PSV. De andere twee hebben toch een behoorlijk grote "harde kern" en dan neem ik ook even het feestvieren in Eindhoven mee. De Eindhovenaren staan daarom bekend. Kortom PSV en over het algemeen Heerenveen.

Ieder vind de sfeer in zijn eigen stadion het mooist, dus ik die in de Kuip (van Feyenoord). Denk dat het ook moeilijk oordelen is voor de meeste onder ons, omdat het gros (en dan zeg ik dus niet iedereen!) vaak ook alleen het stadion van zijn/haar favouriete club bezoekt en daar met zijn mede suppoorters de wedstrijd van zijn/haar club "beleeft". Ik zeg dus bij Feyenoord

Een Avondje N.A.C

PSV

PSV. Daar hoor je eigenlijk nooit over spreekkoren en ongeregeldheden op de tribune. Brabo's staan bekend om hun gemoedelijkheid. Niet voor niets mogen Ajax supporters tegenwoordig niet meer mee naar de Kuip en Feyenoordsupporters niet meer mee naar de Arena. PSV-supporters mogen zowel de Kuip als de Arena bezoeken.

Iedereen zal de sfeer in het stadion waar hij-zij supporter van is altijd het beste vinden, als ik met verstand moet antwoorden zoals jij dat wil , dan zeg ik, Feyenoord op 1 en P.S.V op 2. en de superboeren op 3.

De sfeer is het beste bij PSV - daarna Ajax en het slechts bij Fyenoord.

Ik zeg de Graafschap. Zeker omdat ze blijven zingen en blijven komen. Ook als ze gedegradeerd zijn. Echt prachtig gewoon. Verder ben ik voor Sparta en ik vind de sfeer daar ook mooi aangezien daar allerlei soort mensen komen. Van rijk tot arm. Van een gezin tot studenten en dat gaat altijd goed. Daarnaast wordt er veel gezongen en zijn er nooit spreekkoren.

Cambuur Als je ziet hoeveel publiek daar komt terwijl ze in de Jupiler League spelen;) En nee ik ben geen fan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100