Hebben vrouwen speciale sport bh's bij het voetballen?

Dan denk ik aan aannemen met de bal met de borst(en)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, er bestaat niet zoiets al een voetbal-bh (behalve één waar de cups voetballen zijn, of de BG oranje of iets in die trant). Je neemt de bal ook niet aan met je borsten zelf maar in het midden van je borstkas boven je borsten, dus hebben vrouwen genoeg aan een gewone sport-bh. Als je zelf de bal aanneemt op de borst moet je maar eens kijken waar hij terecht komt. Hij zal niet in de buurt komen van je tepels. Daarnaast denk ik dat een soort van verharde bh om je borsten te beschermen lastig is: je voelt de bal minder goed en het is minder voorspelbaar waar hij heen gaat. Tenminste, dat verwacht ik, maar met het laatste heb ik geen ervaring.

Als je een bal goed aanneemt doet dat niet meer pijn dan bij een man. Ze dragen speciale sportbh's als ze wat grotere borsten hebben vanwege de beweging maar niet om de bal op te vangen. Toegevoegd na 2 dagen: Ik heb nog eens verder gezocht op één van de beste sportbh sites van Nederland. http://www.kiesdejuistesportbh.nl/sportbh-s/top-4/sport-bh-voor-volleybal.html Let niet op de volleybal in de link, deze link verwijst naar meerdere zaal/veldsporten. Anita hier legt uit dat je speciale bh's hebt voor sporten waar je moet springen en rijken naar de bal. Dus voor de keeper zijn deze bh's perfect. Voor een speler is het niet eens zo heel noodzakelijk omdat ze niet met haar handen moet rijken naar de bal. Omdat je bij koppen toch last hebt van opspringende borsten is het wel verstandig om zo'n bh te kopen maar voor het opvangen van de bal zijn geen speciale bh's te koop.

Er zijn wel degelijk speciale voetbal Bh's. In gespecialseerde (sport)zaken vind je BH's voor verschillende doeleinden. Zo heb je voor fitness bijvoorbeeld een andere BH nodig dan voor voetbal. Niet elke sport BH is dus geschikt voor voetbal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100