Waarom hebben voetballers nu nog shirtjes aan met korte mouwen?

Waarom hebben vele voetballers nu in de winter nog shirtjes aan met korte mouwen. het lijkt mij sterk dat zij die shirtjes aan hebben omdat zij het warm hebben in de winter ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is de eigen keuze van de spelers. Als je goed oplet, zie je altijd wel één of meerdere spelers (vaak van die types uit exotische landen in Zuid-Amerika) die er toch voor kiezen met lange mouwen te spelen al dan niet aangevuld met handschoenen en een lange broek. Anderen (ik zelf vroeger altijd ook) hield het altijd op korte mouwen. Je krijgt het vanzelf warm zat (hoewel zo'n voetbal die keihard op een bloot been terechtkomt in die kou niet altijd een pretje is...). Toegevoegd na 1 minuut: Kijk maar even naar onderstaande foto van de wedstrijd van gisteren. Je ziet twee Roda-spelers (in gele shirt) de voorste speelt met korte mouwen, de achterste heeft lange mouwen aan.

Het speelt gewoon lekker met koude onderarmen. Heerlijk fris.....Dat houdt je alert!

Als je intensief voetbalt, krijg je het vanzelf warm. Als je oplet, zie je dat de bankzitters wél een trainingspak met lange mouwen aan hebben. Pas als ze het veld in worden gestuurd (na warmgelopen te zijn) gaat dat uit, dan zou het veel te warm zijn en alleen maar in de weg zitten.

Wij hebben standaart lange mouwen, maar ik sproop ze altijd op, speelt lekker en de kou kan me niet zoveel boeien. zit je daarna lekker in de kleedkamer onder de hete douch met handen die kapot veel pijn doen van de hitte van de hete douche!:D en over profs gesproken, het is hun eigen keuze, ze kiezen er zelfs soms voor om er handschoenen bij te dragen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100