waarom hebben ze bij de nabeschouwing van NOS van die grote mics in hun hand en niet gewoon een headset?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Twee mogelijke redenen. 1. In de Oekraïne is men technologisch iets minder ver dan in Nederland. Vroeger werkte men in NL ook zo. 2. Het is in bepaalde landen meer de mode. In Italië doet men vaak niets anders.

Dat is ten eerste voor reclame. Nu kwam het logo mooi in beeld. Verder is het vaak zo dat het mensen zijn die net aangekomen zijn maar dit was nu niet het geval. Het zal dus alleen gaan om het logo van de NOS vaker in beeld te brengen.

Daar is eigenlijk een heel simpel antwoord op en iemand is mij ook al voor geweest zie ik wel. Puur om het logo duidelijk in beeld te brengen, puur voor de reclame. vaak is het bij voetbal ook erg gebruikelijk om dit te doen omdat het een gewoonte is geworden bij het voetbal Als je naar hockey wedstrijden kijkt zie je dit veel minder vaak omdat het met mindere mate populair is dan voetbal en er vaak ook niet een uitgebreide voorbeschouwing aan te pas komt.

naast de reclame staat het ook beter dan een headset op je hoofd.

Bij Studio Sportzomer zitten ze vaak al enige tijd stil, vandaar dat daar een gewoon headsetje gebruikt wordt. Bij de nabeschouwing na een wedstrijd, is het vaak zo dat de presentatoren ergens anders de wedstrijd hebben bekeken, en vaker heen en weer lopen (wellicht wat te eten halen, nog even naar de schmink, naar de wc tijdens de wedstrijd, etc.). Een headset kan daarbij gemakkelijk losraken. Vandaar dat de NOS ervoor gekozen heeft bij de (korte) nabeschouwingen na de wedstrijden een 'gewone' microfoon te gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100