Hoe krijg je een goed schot met voetbal ? Weetjewel, zo een schot als bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo..

Ik wil mijn schot graag verbeteren, heeft iemand goede tips ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn meerdere manieren om een goed schot te krijgen, de eerste vraag is. Zit je op voetbal, zo ja ga dan na elke training een halfuurtje op goal schieten. Kijk veel filmpjes van voetballers met een goed schot. onder andere Christiano Ronaldo, Roberto Carlos en er zijn misschien niet veel filmpjes van hem maar ook Pele had een lekker schot. Er zijn namelijk meerdere manieren om een goed schot te krijgen maar die moet je echt zelf uitvinden. Ikzelf raak de bal altijd met de buitenkant van de wreef zodat die hard gaat en eventueel een mooi effect. Maar het beste is gewoon oefenen en nog meer oefenen want dan krijg je het het snelste onder de knie.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=dwDds_zdtXI

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

het beste wat je kan doen is oefenen, probeer bijvoorbeeld vanaf de 16 meter lijn links onder de lat te schieten, daarna rechts, zo leer je de de hoogte meteen in te schatten. gaat dat goed, dan kun je misschien met een keeper afspreken dat jullie samen oefenen, of ezelen met een stel vrienden! oefening baart kunst!

Ik las dat Cristiano Ronaldo heel veel dijbeenspieren en andere spieren in zijn benen heeft. Dus ik zou je benen veel gaan trainen zodat je meer kracht achter de bal kan zetten. Verder zou ik er ook op gaan letten hoe je de bal raakt. Zoals welke houding en hoe je standbeen staat en de voetbalschoenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100