Waar wordt Algerije-Egypte in Nederland uitgezonden?

Morgen wordt de allesbeslissende WK-kwalificatie wedstrijd Algerije-Egypte gespeeld in Sudan. Ik wil deze wedstrijd graag bekijken, weet iemand een link waar ik deze wedstrijd kan kijken?

Toegevoegd na 1 dag:
Bedankt allemaal voor jullie antwoord. Het blijkt dat Eurosport de rechten heeft kunnen bemachtigen voor deze wedstrijd. Ik heb er in ieder geval zin in voor deze prachtige wedstrijd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

eurosport om 18.30 beginnen de voorbeschouwingen

Bronnen:
roja directa

Al Jazeera doet dat beslist... Wat ik wel raar vind is dat het gezien kan worden alsof landen in oorlog zijn, terwijl het gewoon om een dom spelletje gaat... Algerije tegen Egypte... Of Nederland tegen Duitsland... Is het dan de derde wereldoorlog of waar hebben we het over? Ik ben geen voetbalfan, dus vergeef mij deze domme opmerkingen, Ik vind iedereen die voetbal kijkt dom... Maar dat is persoonlijk...

Probeer eens te kijken op de onderstaande link. Hopelijk kan je daar iets mee! Ik kan zelf helaas niet deze site op vanwege netwerkrestricties.

Bronnen:
nl.wwitv.com/televisie/63.htm

Ha, die Sgrijvvaud; Eurosport zit op veel kabels en zendt complete wedstrijden en samenvattingen van de WK-kwalificaties uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100