Ik zoek buitenlandse teams voor een internationaal jeugdvoetbaltoernooi. Hoe kan ik het beste aan deze teams komen?

In mei organiseer ik voor een tweede keer een internationaal voetbaltoernooi. Vorig jaar meldde de buitenlandse teams zicht zelf aan en waren we dus al snel vol. Dit jaar gebeurd dit niet zo snel en komen we dus nog een aantal teams uit het buitenland te kort.

Nu heb ik contact gehad met de Duitse en Belgische voetbalbond om contactgegevens te krijgen van hen, maar vanwege privacyredenen kunnen zij dit niet geven.

Kortom, wie weet hoe ik in dit geval C en D teams binnen kan halen uit het buitenland?

Weet jij het antwoord?

/2500

1) ik neem aan dat je de gegevens van de teams van vorig jaar nog hebt.... 2) zoek de pagina van de betreffende bonden, welke teams er in spelen, google naar de teampagina's en daar staat vast contact informatie op 3) neem contact op met bevriende clubs die ook internationale toernooien organiseren en vraag die om hulp

een link naar een site met heel veel buitenlandse deelnemers, ik zoek nog even verder voor je...

Bronnen:
http://www.everyoneweb.com/voetbaltoernooi/

Ik zou sowieso de teams van vorig jaa even informeren en als dat niet lukt moet je maar gewoon 'na in de auto stappen en een ritje maken naar Duitsland en België om bij de clubs zelf te overleggen!

Ik weet niet uit welke landen je allemaal clubs wilt informeren. maar hier heb ik een paar site's die je kan gebruiken. http://buitenlandse-voetbalclubs.links.7x.nl/ http://buitenlandse-voetbalclubs.besteoverzicht.nl/ Ik weet niet of je amateur clubs zoekt of niet. maar zoek anders op google: 'amateurclubs buitenland' daar kan je vast wel wat van vinden

je hebt de gegevens van vorig jaar nog neem ik aan? zo niet zoek dan de teams die je nog herrinert op google.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100