Met Voetbal heb ik een rode kaart gekregen hoeveel kost dat?

ik zit in de B jeugd, en ik kreeg hem vanwege een vechtpartij.

hoelang is de schorsing en hoeveel kost dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

En dan vroeg ik me altijd af waarom de tegenstander zelden een kaart kreeg na een zoveelste overtreding op mij, of als ik voor de zoveelste keer was doorgebroken. Maar ik heb zelf nog nooit een kaart hoeven betalen? Heb in mijn hele leven (ben nu 21) maar 2 gele kaarten en een rode kaart gekregen, maar dat zal de club dan wel hebben betaald.. De ene club dekt het, bij de andere club moet je het dan zelf betalen.. Ik zou eerst bij de club navragen of de kosten voor jou rekening komen.

aan euro's? wat je krijgt kost je niet behalve je imago. de vereniging kan het je haarfijn uitleggen dus vraag het hier even na. voetbal is een andere sport dan vechtsport dus vraag me af of je wel op je plek bent

Dat zal de knvb gaan behandelen en dan hoor je vanzelf wat de schorsing wordt. Reken maar wel op een aantal wedstrijdjes. Het kost je ook nog een bedrag van 25 euro dacht ik.

Voor het seizoen 2011/2012 gelden de volgende boetebedragen Senioren: 1 t/m 3 gele kaart: € 13,50 (per kaart) 4e en volgende gele kaart: € 21,30 (per kaart) Rode kaart: € 21,30 (per kaart) Jeugd: 1 t/m 3 gele kaart: € 6,10 (per kaart) 4e en volgende gele kaart: € 12,10 (per kaart) Rode kaart: € 12,10 (per kaart) Let op: dit zijn de kosten excl. eventuele KNVB administratie kosten. Als B-speler val je volgens mij nog onder de jeugd en zal het je dus 12,10 Euro kosten. Hier komen dan eventueel administratiekosten bij, hoeveel die bedragen heb ik niet kunnen vinden (ik was altijd braaf op het veld :) )

Bronnen:
http://www.beekvooruit.nl/index.php?page=k...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100