Ik verlies altijd zo dik met voetbal. Welke formatie moeten we spelen om achterin goed te verdedigen maar ook voorin iets kunnen uitrichten?

Weet jij het antwoord?

/2500

4-4-2 met op het middenveld op de buitenkant aanvallend en goed de buitenkant benutten !!! Zo staan wij 1e

5-2-3

ik Doe altijd 4-3-3 of 4-2-2-2. met 4-4-2 heb je minder kans voorin.

4-3-3, makkelijker om te combineren plus en sterke verdedeging en twee buitenspelers en een spits die alles erin kan werken met een gebalanceerd middelveld! ik hoop dat je hier wat aan hebt, op onze club gebruiken we deze tactiek altijd met het spelen via de vleugels!

Achterin de ruimtes zo klein mogelijk maken, 1 sterke spits voorin die de bal vast kan houden Lange ballen op spits spelen en snel bijsluiten bijbalverlies weer snel omschakelen en ruimtes weer klein maken

451. Je zorgt dat de verdediging als een huis staat en dat de middenvelders kunnen helpen. Natuurlijk niet alle 5 helemaal ingezakt naar achteren. Vooral op de counter spelen en zorgen dat je een balvaste spits hebt. Je passt de bal naar hem en hij houd de bal vast tot de andere middenvelders er zijn om hulp te bieden.

4-2-3-1 net als Nederlands elftal die is geweldig

5-0-5, ram de bal maar naar voren en succes ermee !

Probeer het totaal voetbal van oranje uit '74 en '78 :) Bij balbezit goede afspraken maken wie er mee gaat naar voren, zorg dat je altijd wat spelers achter de bal houd maar laat je spelers naar voren rennen zodra de bal word veroverd, hoe meer spelers voor het doel hoe meer kans dat ie erin gaat, opstelling is dan van minder belang.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100