Als een voetballer op weg naar het doel van de tegenstander in kansrijke positie zijn schoen verliest,,, Moet de scheidsrechter dan affluiten.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee het is geen overtreding, maar helaas een ongelukkig voorval.. als de voetballer t nog kan proberen te scoren zou ik zeggen... volgende keer de schoen beter vast maken

Nee, dan heeft hij pech. Had hij zijn strikdiploma maar moeten halen.

Ja, het is alleen toegestaan te spelen met adequaat schoeisel. Affluiten dus.

Nee het is een regel dat als je je schoen verliest dat je gewoon mag doorspelen dat een dood spelmoment.

Nee, dan is het spijtig genoeg zijn fout. Zoals men zegt: "Eigen schuld dikke bult."

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100